Apartamente noi cu doua camere in BLOCURI NOI din Complexul Sivco Confort din Iasi

Despre apartament

Un livinig generos, bucătărie închisă pentru familiile care preferă mâncarea sănătoasă gătită acasă și un dormitor în care să te lăfăi. Ideal pentru familiile tinere sau pentru investiții.

Hol, living, bucătărie, baie și dormitor.

Tipuri Apartamente
cu 2 camere

Suprafață: 57.55

Disponibil

Suprafață: 54.7

Disponibil

Apartamente noi cu 2 camere Iași, care dispun de compartimentări foarte bune și îți pun la dispoziție tot spațiul de care ai nevoie? Poate părea doar un vis frumos, dar în Complexul Sivco Residence  visele devin realitate mai ușor decât ți-ai putea imagina.

Hol, living, bucătărie, baie și dormitor – toate te așteaptă într-un cadru intim, perfect compartimentat,  cu dotări premium. Living-ul generos este împărțit cu grijă, oferind atât o zonă de luat masa, cât și suficient spațiu de recreere.

Bucătăria spațioasă și practică din aceste apartamente 2 camere noi este un spațiu multifuncțional, iar dormitorul dispune de suficient loc pentru integrarea cu ușurință a unui dressing. În complexul nostru de locuințe moderne vei găsi apartamente noi cu 2 camere Iași la prețuri avantajoase, proiectate într-o manieră eficientă și extrem de echilibrată.

Finisajele atent executate, împreună cu diversitatea dispunerii și compartimentărilor, creează spații optime și luminoase, adaptate nevoilor oricărei persoane.

Prea ocupat să completezi formulare?

Trimite-ne numărul tău de telefon și te contactăm noi!