Apartamente noi cu 3 camere decomandat

Suprafata: 70.10mp

Vezi schitele apartamentului

Vezi schitele apartamentului

Descriere

Apartamentul decomandat cu 3 camere propus spre vanzare este alegerea perfecta pentru cuplurile sau familiile cu un copil ce au nevoie de o suprafata locuibila mai mare. Apartamentele cu 3 camere sunt compuse din: hol 6.20 mp, living generos de 18.20 mp cu acces direct in balconul de 4.80 mp pentru petrecerea timpului liber, bucatarie – 8.20 mp, dormitor matrimonial de 14.05 mp, domitor 2 sau dormitor copil de 12.15 mp, baia de 6.50 mp.
Complexul SIVCO CONFORT este compus din 4 blocuri cu acces direct din soseaua Voinesti, la doar 100 ml de mijloacele de transport in comun ce fac legatura cu Municipiul Iasi, supermarketuri Profi – 200 ml, Doi Pasi – 300 ml, 1km de Iulius Mall Miroslava, 5 km de Palas Mall.Complexul va avea 80 de locuri de parcare amenajate, 1500 mp spatii verzi si loc de joaca.
Constructiile din complexul Sivco Confort sunt construite responsabil cu structura din cadre de beton si zidarie din caramida Brikstone, tencuieli si sape mecanizate, instalatii termice si sanitare de calitate folosind tevi PEX-a de calitate, instalatii electrice cu circuite separate si aparate modulare, termosistem EPS 80 de 10 cm, zugraveli lavabile, gresie, faianta, parchet montat la predare, usi de interior cu toc reglabil din MDF, usi metalice la intrarea in apartamente, centrala termica in condensatie, lifturi in primele 2 blocuri.
Locul de parcare se vinde separat si costa 4500 Euro.

Pentru achizitia prin plata cash avansul la antecontract este de 90%, iar pentru achizitia prin credit avansul minim este de 15000Euro.

Vezi tur virtual

Finisaje

- Structura pe cadre de beton
- Zidarie din caramida
- Tencuielie si sape mecanizate
- Gresie si faianta
- Parchet
- Incalzire in pardoseala
- Aparataje electrice modulare
- Varuri lavabile la interior
- Termosistem 10 cm EPS 80
- Tencuieli decorative la fatade
- Bai complet mobilate si utilate
- Usi interior din MDF cu toc reglabil
- Video interfon
- Lift
- Centrala in condensatie provenienta Italia

Prea ocupat să completezi formulare?

Trimite-ne numărul tău de telefon și te contactăm noi!